„Toți K1 pentru România” este un spectacol unic de sunet și lumină

„În istoria românilor nu stau lucruri așezate unele peste altele, stau trăsături de neam, stau suflete de viteji strămoși, stă o întreagă artă, toate așezate drept de către oameni și Divinitate.”

Se prezintă și se celebrează la Centenarul țării un vis împlinit și anume Visul de Unitate al Românilor.

Prin vocile reprezentative ale unora dintre cei mai mari artiști și actori aducem în fața publicului spectator un show unic multimedia având în repertoriu cele mai reprezentative melodii patriotice și ostășești, alături de cele mai frumoase poeme istorice și de imaginii de arhivă selectate din cele mai valoroase filme istorice.

„Toți regii mor, nemuritor este numai gândul nostru de unire de neatârnare și de bună vecinătate. Să nu stăm în genunchi în fața nimănui.”

Burebista
(Licență artistică)

Este mai mult decat muzică, este o istorie cântată și recitată a celui mai sfânt vis al acestei națiuni, visul Unirii

O adevărată coloană vertebrală pe care s-a făurit națiunea noastră. Este un gest firesc și absolut necesar ca să punem în scenă în preajma a 100 de ani de la acest vis implinit un spectacol complex care să arate tuturor cine suntem și ce istorie avem.

”Unirea în cugetare și în acțiune este singură chezășie a unei sănătoase propășiri naționale.”

Regele Ferdinand I
(Licență artistică)

Cum altfel decât prin vocea lui Nicolae Furdui Iancu și a Paulei Seling și a haiducilor de la K1,

Producători și promoteri ai folclorului în haină nouă pentru noua generație de după Revoluție, alături de actorii Iuliana Tudor, Sorin Francu, Mihaela și Vlad Rădescu, cât și prin intermediul videomontajelor care te introduc în atmosfera specifică fiecărei perioade completând în acest fel spectacolul.

Va fi o experiență unică atât vizuală cât și auditivă, beneficiind de cele mai noi echipamente tehnice din industria de divertisment, care suntem siguri că va aduce în sufletele noastre ale tuturor mândria de a fi români și de a ne însușii încă o dată povestea minunată a făuririi națiunii noastre.

Moldova, Ardealul și Țara Românească, pohtă ce-am pohtit io. O viața avem români… și-o cinste! Deșteptați-vă că am dormit destul!”

Mihai Viteazul
(Licență artistică)

Este ceea ce noi credem că lipsește din oferta țării noastre ca și spectacol și trebuie să existe. Este un spectacol al românilor despre români.

Este un spectacol al identității noastre naționale care să ne aducă aminte cine suntem, de unde venim, și ce însemnăm. Este o lecție de istorie pentru generația tânără și un semn de normalitate pentru o țară care are o istorie atât de frumoasă și care ne permite să stăm cu fruntea sus și să ne mândrim că suntem români.

„Respectarea legilor pentru toți și în toate înseamnă fericirea nației române.”

Alexandru Ioan Cuza
(Licență artistică)