Artiștii care vor urca pe scenă

„O viață avem români… și-o cinste! Deșteptați-vă că am dormit destul!”
Mihai Viteazul

Gheorghe Zamfir

"Uniți am avut forța de a fi neînfricați! Uniți în credință și iubire de neam, am transformat visuri în adevăruri universale! Uniți, toți ca Unul, avem puterea de a ne schimba lumea, într-una ideală, o lume a iubirii supreme! "

Nicolae Furdui Iancu

„M-am alăturat cu drag proiectului „Toți K1 pentru România” fiindcă sunt convins că fiorul patriotic al cântecelor noastre trebuie dus mai departe. Eu le-am cântat așa cum le-am moștenit de la bunicii mei și le-am ținut vii în sufletele românilor. Generația de azi le-a preluat și le duce mai departe în ritmurile ei. Așa ele vor trăi și îi vor însufleți mai departe pe români.”

Paula Seling

„La mine acasă, în Maramureș, toți bătrânii cântau și vorbeau cu evlavie despre unire. Am înțeles din povestirile lor cât de mult au suferit ca supuși ai străinilor și cât de mult au dorit ca frații din Moldova și cei din Țara Românească să trăiască laolatlă și să se numească toți români. Cânt cu bucurie în acest proiect căci simt vibrația și energia dragostei de țară și de neam.”

Proiect K1

„Noi suntem suflete de haiduci. Ne-am născut să ne iubim patria și pe români. Noi nu putem fără România. Să fim Toți K1 pentru România și împreună să fim ce-am fost și mai mult decât atât!”

Tuan

„Dacă nu îți cunoști trecutul nu ai viitor. Generația noastră își dorește un viitor mai bun, și cum să îl avem dacă nu cunoaștem sacrificiile.”

Daniel Lazăr

„Sunt onorat să iau parte la acest proiect, alături de nume „grele” din industria muzicală, onorat să particip la scrierea istoriei muzicale naționale. Acesta este un proiect în care va bate mereu o inimă de român.”

Iuliana Tudor

Face audienţe-record pentru Televiziunea Română. Este primul om de televiziune care alaturi de etnomuzicologul Elise Stan reinterpretează folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului „Odată-n viaţă".

Daniel Jinga

„E ı̑mbucurătoare și dătătoare de speranţăunitatea ce răzbate din acest proiect, atât ı̑n zona de video, cât și ı̑n cea de producţie muzicală. Să fim K1 ı̑n muzică, deși am lucrat din “izolare”, și să constatăm că ı̑nșiruirea imaginilor din trecutul artistic al fiecăruia dintre noi se ı̑mbinăde parcă o mână nevăzută ne-a purtat pe toţi către același “clue”, iată două motive de ı̑mplinire artistică și recunoștinţă faţă de Divinitate și faţă de oamenii prin care Aceasta lucrează - Mulţumim Radu Fornea, K1, Creart!”

Sorin Francu

Îndrăgitul actor a pășit pe scenă în urmă cu 29 de ani, jucând roluri în peste cincizeci de personaje din dramaturgia romanească. Debutul lui Sorin Francu în lumea fascinantă a teatrului a avut loc în anul 1981, odată cu rolul din piesa „Recreația Mare" de Mircea Sântimbreanu.

Mihaela Rădescu

„Istoria naţiunii, cu momentele ei de cumpănă sau de strălucire mă inspiră. Iar un show care aduce laolată, sub semnul măreţ al Centenarului României, atâţia interpreţi de marcă mă onorează nespus. Şi astăzi, ca întotdeauna, muzica, versul, rostirea - într-un cuvânt ARTA - salvează ROMÂNIA.”

Vlad Rădescu

„Mărturisesc public, pentru cei mai puţini informaţi, că am avut şansa ca bunicul meu - care a luptat în tranşeele primului război mondial - să devină aghiotantul Reginei Maria, pentru ca mai târziu, după 23 august 1944, să fie ultimul prim ministru democrat şi necomunist investit ca atare de Regele Mihai. Şi astăzi, la ceasul aniversar al patriei lui şi a mea deopotrivă, eu umil nepot, mai am o şansă: să întruchipez statura măreaţă a Regelui Ferdinand Întregitorul. Se şţie că acesta a împroprietărit ostaşii care s-au luptat pe fronturile patriei. Dar să nu uităm că Regele Ferdinand a împroprietărit şi România. Cu o ţară!... Ţara noastră, al cărei destin depinde şi de noi. Trăiască România!”

Stefan Doniga

“Viața și munca unui artist înseamnă să dăruiască în fiecare clipă ce are mai bun: talent, iubire, credință. Și pentru că acum a venit vremea ca o lume întreagă să dăruiască ce are mai bun, noi, artiștii, trebuie mai mult ca oricând să fim alături de oameni, să fim cei dintâi care arată ce înseamnă a dărui. Cântecul ăsta e exact acest lucru: dovada noastră de iubire, de credință, de talent și unitate. Numai astfel vom avea o lume mai buna. Nu există altă cale. Numai așa vom învinge mereu!”