Iuliana Tudor

Face audienţe-record pentru Televiziunea Română. Este primul om de televiziune care alături de etnomuzicologul Elise Stan reinterpretează folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului „Odată-n viaţă”.

A devenit imaginea-simbol a postului naţional de televiziune, oferind substanţă termenului de „vedetă”.

Iuliana Tudor este atât profesionistul de televiziune care ţine în mâini destinul unei mega- producţii, cât şi femeia distinsă care-şi cântăreşte bine fiecare apariţie în mass-media.

De la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării, notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat recomandând-o pentru superproducţii: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia - Folclor, Maria Tănase, precum şi Gala TVR 50,România din suflete, Premiile TVR Internaţional şi Gala Crucea Roşie fiind doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan.

Premiile venite din partea presei pentru Festivalurile de Folclor Mamaia şi Cerbul de Aur au fost completate de premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune pentru producţia de divertisment „O dată-n viaţă”. Distincţiile au continuat, culminând, în 1999, cu titlul de „Femeia anului în Televiziune”.

A prezentat şi într-o sală în care erau prezenți președinți de țară precum Bush, Putin, Sarkozy, dar şi în cadrul unor evenimente private, atunci când diferite branduri au vrut să îşi asocieze produsele cu imaginea ei. A prezentat şi cele mai importante festivaluri de muzică şi emisiunile de top pe care i le-a încredinţat TVR. Experienţa de peste 10 ani pe care şi-a format-o în televiziune este cea mai bună carte de vizită ce o recomandă pentru evenimente şi producţii de succes.

Cred cu tărie că în acest an România are nevoie mai mult decât oricând să-și valorizeze odată în plus istoria. Prin urmare, orice proiect care aduce istoria aproape într-o formă accesibilă este un demers binevenit. Și dacă totul este îmbrăcat muzical într-o manieră inedită, atrage o dată în plus. Proiectul Toți K1 pentru România vorbește despre câteva figuri emblematice din istoria României și aduce o distribuție remarcabilă. Mulțumesc pentru invitația de a fi parte a acestui proiect!