Paula Seling

„La mine acasă, în Maramureș, toți bătrânii cântau și vorbeau cu evlavie despre unire. Am înțeles din povestirile lor cât de mult au suferit ca supuși ai străinilor și cât de mult au dorit ca frații din Moldova și cei din Țara Românească să trăiască laolatlă și să se numească toți români. Cânt cu bucurie în acest proiect căci simt vibrația și energia dragostei de țară și de neam.”

Artista este una din prezențele cele mai apreciate de toți iubitorii muzicii. Cu o voce aparte, cu o carieră deja impresionantă, cu multe premii și lansări la activ, a cântat alături de:

Al Bano, Anita Doth (solistă trupei 2 Unlimited), Tony Hawks și în deschiderea concertelor extraordinare susținute în România de Joan Baez (27 iunie 1997), Chick Corea (9 noiembrie 1998), Michael Bolton (7 iulie 2007), Beyonce (26 octombrie 2007).

Pe 29 mai 2010, împreună cu partenerul ei de scenă Ovidiu Cernăuteanu obține locul 3 în finală de la Eurovision 2010 la Oslo. În anul 2011, acceptă invitația Walt Disney România, pentru a-și împrumuta pentru prima oară vocea într-un film animat, aceasta fiind Holley Viteză în filmul Mașini 2 (Cars 2), în original vocea aparținându-i lui Emily Mortimer.

Pe 10 mai 2014, impreună cu Ovi, obține locul 12 în finala Eurovision 2014 de la Copenhaga cu piesa „Miracle”. Paula Seling a fost declarată cea mai frumoasă participantă de la Eurovision 2014.

 În palmaresul ei se află numeroase premii și trofee:
• Trofeul festivalului Cerbul de Aur din Brașov (2002) cu piesele Noapte caldă (compoziție proprie, în variantă din limbă engleză: If You Want It) și That Old Devil Called Love
• Cea mai bună voce feminină din România la Premiile Industriei Muzicale Românești (2002)
• Cea mai bună artistă într-un videoclip la Video Music Awards MTV România (2002)
• Trofeul festivalului Mamaia (1997) cu piesa Trurli
• Slagărul anului la secțiunea „slagăre pop-rock”- Mamaia '99 cu piesa „Ploaie în luna lui Marte” (Nicu Alifantis/Nichita Stănescu) 
• Trofeul „Aurelian Andreescu”-București, 1996
• Premii internaționale la festivalurile „Fidof” din Ceșme, (Turcia), Skopje (Macedonia), La Valett (Malta)